Известие

Collapse
No announcement yet.

Размер на резбата на топката за скоростният лост,Alfa Romeo 147 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Размер на резбата на топката за скоростният лост,Alfa Romeo 147 JTD

Здравейте,преди около десетина дни се сдобих с една черна красавица 2006г.малкия дизел 115коня,като всичко по нея е супер с изключение на скоростния лост,който доста е позаминал и искам да го сменя.Лошото е че никъде не намерих оригинален и се спрях на това: http://tuningshopbg.com/144/185/851.html
    Знам,че е от Хонда,но на мен адски ми допада,заради масивния алуминии и червените цифри,и че е доста изчистен,не като другите цигании в нета,и мисля че ще пасне с интериора.Та искам да Ви питам дали ако има разлика в размера на резбата,след посещение при стругар,ще стане да я монтирам.Благодаря ви!

Не знам как е при фейслифта, но при преди фейса топката е на шлици, не е на резба.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115HP 2003г.
    Alfa Romeo 166 2.5 V6 190HP 1999г.

Comment

Първоначално публикувано от Niki88 Покажи съобщение
      Здравейте,преди около десетина дни се сдобих с една черна красавица 2006г.малкия дизел 115коня,като всичко по нея е супер с изключение на скоростния лост,който доста е позаминал и искам да го сменя.Лошото е че никъде не намерих оригинален и се спрях на това: http://tuningshopbg.com/144/185/851.html
      Знам,че е от Хонда,но на мен адски ми допада,заради масивния алуминии и червените цифри,и че е доста изчистен,не като другите цигании в нета,и мисля че ще пасне с интериора.Та искам да Ви питам дали ако има разлика в размера на резбата,след посещение при стругар,ще стане да я монтирам.Благодаря ви!
      Оригинални има но са по 80 € ! Толкова няма да дадеш.....но се продава само кожата която обгръща топката,кеф ти с червен шев кеф ти с черен
      P.S
      И преди и след фейса са на шлици !
      Last edited by eproHD; d.m.y г., 14:22.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

В летните жеги и зимните студове ще се изкефиш на макс на тая топка

Comment

Working...
        X